VIETNAMAMA TILBURG

VIETNAMAMA TILBURG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 67 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vietnamama Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 19:34 Beste bezorgrestaurant van het moment (ook op locatie uiteraard heel lekker) bestel altijd rijst met rundgerecht: altijd warm, veel groente, superlekkere smaak.
6 mei 2022 om 13:29 Heerlijke pho soep en beef rice bowl!
24 apr 2022 om 23:45 Lekker vers en snel
24 apr 2022 om 21:13 Weer lekker gegeten zoals altijd. Jammer van de hoge bezorgkosten.
24 apr 2022 om 20:51 Het eten is super lekker, super vers en warm. Bezorgkosten vind ik aan de hoge kant aangezien ik nog geen km van het restaurant woon.
14 apr 2022 om 15:08 Prijs/Quantiteit verhouding klopt niet, Kwaliteit/Smaak redelijk, maar niks bijzonders (getest met ruim 10 verschillende producten). Voor de kosten per gerecht kan je beter ergens anders terecht. Daarnaast restaurant traag met maken van bestelling.
13 apr 2022 om 22:10 De springrolls vielen erg tegen. Drie van de vijf waren kapot. Er zat sla in, 1 reep komkommer en witte smaakloze vermicelli. Ik had gekozen voor de oesterzwam, daar zitten dan drie natte smaakloze stukjes in. Ik ben gek op springrolls, echt zonde!
31 mrt 2022 om 13:14 Heerlijk eten!
31 mrt 2022 om 9:51 Heerlijk pork bellly gerecht. Vissaus is super lekker erbij. Portie is voldoende. Aanrader.
28 mrt 2022 om 11:10 Heerlijk vers eten en genoeg qua portie. Volgende keer bestel ik er sowieso nog wat extra loempia's bij.
28 mrt 2022 om 8:17 Echt heel erg lekker. Vriendin vond haar broodje een beetje te pittig, maar dat is een aansteller op dat gebied.
24 mrt 2022 om 7:05 Eerste keer Vietnamees gegeten, en het was heerlijk!! Zeker een aanrader